9051_FENIXCO-WINGS_MW

Wij hadden de eer om mee te kunnen werken aan een modelappartement van Fenixco (www.fenixco.eu).
 
Fenixco, niet zomaar een bouwpromotor. Fenixco is een bouwpromotor met een duidelijke visie. Ze streven steeds topkwaliteit na, zowel in de architectuur als de afwerking van hun gebouwen. Steeds met de focus op de leefbaarheid voor iedere bewoner.
 
Met dit modelappartement stellen ze deze kwaliteiten en afwerking ten toon aan mogelijke toekomstige/potentiële klanten.
 
Wij, AR Creaties, gaven het appartement een upgrade. Het resultaat is een modern en warm geheel met een combinatie tussen strak wit en warm hout met zwarte accenten die zowel in het maatmeubilair, de verlichting en de losstaande meubelen weerkeren.
 
Dankzij enkele maatmeubelen konden wij deze upgrade realiseren. Een zwevend meubel aan de inkom met boven en onder een bronzen spiegel om het geheel te vergroten en een warme en huiselijke sfeer te creëeren. In de leefruimte werd een lage zwevende dressoir gemaakt voor het tv-meubel. Ook achter de eettafel werd een zwevende dressoir over de gehele wand geplaatst. Deze laatste werd voorzien van een opstaande bibliotheekkast met steel-look deuren.
Deze maatmeubelen werden allemaal afgewerkt in dezelfde stijl bestaande uit een combinatie van eiken fineer, witte laminaat en enkele zwarte accenten.
 
Op zoek naar een woning of appartement? Neem zeker eens kijkje op www.fenixco.eu.
 
Ben je op zoek naar iemand voor het interieur van uw project, neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons en plan een bezoek aan dit modelappartement in.