Wat een mooi resultaat van ontwerp tot en met de oplevering!
 
Tussen de leefruimte en de keuken werd een veranda aangebouwd. In eerste instantie bleven dit aparte ruimtes. Ontwerpgewijs was het belangrijk om ervoor te zorgen dat de keuken, de leefruimte en de nieuwe veranda een coherent geheel vormen.
 
Aan de keuken was er origineel een raam dat naar buiten uitgaf, deze opening  is doorgetrokken tot beneden en werd vervolgens voorzien van een barmeubel dat aanpaalt aan de keuken en voorzien van onderliggende kastruimte.
 
Een ander belangrijk aspect was dat de bewoners  nood hadden aan een werkplaats. Hiervoor werd een multifunctionele tafel voorzien in de veranda, deze biedt zowel de mogelijkheid om aan te eten maar is tegelijkertijd uitgerust om dienst te doen als bureau.
 
De vloer van de leefruimte en de veranda is doorgetrokken om de ruimte te vergroten. Tussen de leefruimte en de veranda werd een zwevende dressoirkast voorzien die overgaat in beide ruimtes om zo ook weer de grens  te vervagen tussen beide ruimtes.
 
Om de leefruimte weer in balans te brengen werd nog een losstaande bibliotheekkast voorzien.