Wij blijven ons bijscholen!

De basis van onze bedrijfsvisie is om 1 aanspreekpunt te zijn voor zowel het ontwerp, de coördinatie en de realisatie van uw (interieur)project.

In een wereld waar continu nieuwe technieken, materialen,… ontwikkeld worden is het belangrijk om up to date te blijven. Enkel zo kunnen wij u met raad en daad blijven bijstaan. Aangezien wij naast maatwerk, elektriciteit, sanitair,… ook totaalprojecten doen is het van belang om ons op alle vlakken continu bij te scholen.

Vandaag kunnen wij u 2 nieuwe certificaten voorleggen, namelijk:

 1. NIKO HOME CONTROL:
  De dag van vandaag wordt alles ‘smart’, ook je woning. Domotica wordt steeds meer en meer gevraagd, uitgewerkt en geïnstalleerd. Zo kunnen verschillende technieken samen gestuurd worden zoals verschillende lichtsferen, muziek, raamdecoratie, ventilatie, verwarming,… Door dat we al deze technieken reeds apart installeren, vonden we dat we onze klanten dit pakket zouden moeten kunnen aanbieden. Wij kozen voor het Niko Home Control systeem. Niko is al jaar en dag één van de marktleiders op het vlak van elektriciteit en ondertussen ook op het domotica-vlak.Het is een zeer gebruiksvriendelijk en kwalitatief systeem.

  Vanaf heden mogen wij ons dan ook officieel Niko – Home control Installateur noemen!

  schermafbeelding-2017-01-06-om-01-57-24

 2. CORIAN:
  Corian is een solid-surface materiaal waar heel wat naadloze bewerkingen mee gedaan kunnen worden. Het materiaal leent zich ideaal in verschillende situaties. Zo kan je het bijvoorbeeld zowel in de keuken als werkblad en in de badkamer als douchewand gebruiken. Dit onder andere doordat het materiaal waterdicht is. Natuurlijk zijn er nog tal van andere voordelen en mogelijkheden die Corian u kunnen bieden!

  Hier hebben wij ons verder in verdiept en kunnen wij u het volgende certificaat voorleggen!certificaat-corian

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*